Communicatieadvies

Hoe breng je jouw boodschap over bij de lezer? Kies je voor social media, de website, een nieuwsbrief? Of voor een magazine in de brievenbus? Een goede communicatie staat of valt met het maken van de juiste keuzes op het juiste moment.

Waar een serieus jaarverslag heel goed werkt voor de harde kern van je achterban, is een samenvatting in de vorm van een publieksversie misschien op zijn plaats om anderen aan te spreken. BEER & Goed Teksten geeft helder advies over de ideale communicatiemix voor jouw organisatie. Wij lichten de voor- en nadelen van mogelijke keuzes toe en stellen -vanzelfsprekend in overleg- een communicatieplan op.

Ons communicatieadvies is nooit hetzelfde. Het is aangepast aan de organisatie, het onderwerp en natuurlijk het publiek. Behalve voor advies over de communicatiemogelijkheden, kun je ook op BEER & Goed Teksten rekenen voor het schrijven van teksten en het plaatsen van berichten op website en social media. Voor het maken van nieuwsbrieven maken wij gebruik van programma’s als MailChimp, Laposta en Spotler.

Meer weten? Stuur een mail naar: koosjedebeer@kpnmail.nl of bel mij op: 06 – 45220481.