Profiel

Na het afronden van mijn universitaire studie heb ik met veel plezier gewerkt als technisch schrijver en als redacteur en  eindredacteur bij een middelgrote uitgeverij. Naast het schrijven van artikelen begeleidde ik in deze functie het hele publicatietraject en het traffic management van verschillende magazines en vakbladen.

Sinds 2005 werk ik zelfstandig als tekstschrijver en schrijf ik artikelen voor nieuwsbrieven, custom media, vakbladen en websites. De laatste tijd vooral voor lokale opdrachtgevers in Hilversum en omgeving, waaronder de gemeente Hilversum, Stichting Maatjesproject, ondernemersvereniging BV Hilversum en Enter Media, uitgever van de lokale huis-aan-huisbladen in Gooi en Vechtstreek.

Daarnaast zet ik mij in voor opdrachtgevers die van de energietransitie een succes willen maken, waaronder de lokale energiecoöperatie HilverZon en op landelijk niveau burgercoöperatie De Windvogel.

Meer weten? Stuur een mail naar: koosjedebeer@kpnmail.nl of bel mij op: 06 – 45 220 481.

P.S. Geloof me: ik kan beter schrijven dan schaatsen, maar als er ijs ligt, vind ik dat laatste wel heel leuk om te doen. De foto waarop ik mijn best doe, is genomen bij Zanderij Crailoo, een mooi natuurgebiedje vlakbij de televisietoren van Hilversum.